info@daleel-fouras.org
بعلبك

دليلك الى الفرص

مساعدات التنمية البلغارية لعام 2025
-

الفئة المستهدفة:

المنظمات والمبادرات التي تركز على التعليم الشامل والجيد والمبادرات الأخرى ذات الصلة.

الوصف:

أطلقت سفارة جمهورية بلغاريا في بيروت بدءاً من 10 يونيو 2024 عملية استقبال وتقييم واختيار وتأييد وتنفيذ مشاريع مساعدات التنمية لعام 2025. تركز المجالات ذات الأولوية لمساعدات التنمية البلغارية لعام 2025 على: ضمان الوصول إلى تعليم شامل وعادل وعالي الجودة؛ ودعم مبادرات متنوعة.

التفاصيل:

تدعو السفارة إلى تقديم طلبات لمشاريع تتوافق مع أولوياتها لعام 2025. يمكن للمبادرات المقترحة أن تشمل مجموعة متنوعة من الأنشطة طالما أنها تساهم في تحقيق الأهداف المحددة للمساعدات التنموية.

كيفية التقديم:

يجب تقديم الطلبات عبر النموذج المتاح على الإنترنت قبل الموعد النهائي المحدد. يجب أن تتضمن الطلبات تفاصيل كاملة حول المشروع المقترح وكيفية مساهمته في تحقيق أهداف المساعدات التنموية.

روابط مفيدة:

تقديم الطلب هنا

Opportunity Title: Bulgarian Development Aid for 2025

Target Audience:

Organizations and initiatives focusing on inclusive and equitable quality education and other related projects.

Description:

The Embassy of the Republic of Bulgaria in Beirut has announced the launch of the 2025 Bulgarian Development Aid project starting June 10, 2024. Priority areas for the Bulgarian Development Aid for 2025 include ensuring access to inclusive and equitable quality education and supporting various initiatives.

Details:

The embassy invites applications for projects that align with its 2025 priorities. Proposed initiatives can include a variety of activities as long as they contribute to the outlined development aid goals.

How to Apply:

Applications must be submitted through the online form before the specified deadline. Submissions should include comprehensive details about the proposed project and how it will help achieve the development aid objectives.

Useful Links:

Apply here
Scroll to Top