info@daleel-fouras.org
بعلبك

دليلك الى الفرص

مبادرة شباب التغيير
-

الفئة المستهدفة:

القادة الشباب الطموحين الذين تتراوح أعمارهم بين 18 و35 عامًا، ويحملون جنسية إحدى دول الاتحاد من أجل المتوسط.

الوصف:

برنامج "الشباب الناجح في العمل" يهدف إلى تمكين القادة الشباب لتنفيذ مبادرات تغييرية على مستوى المجتمع. يوفر البرنامج تدريباً على المهارات، دعمًا ماليًا، وفرصًا للتواصل. يجب تقديم الطلبات بحلول 21 يوليو 2024.

التفاصيل:

البرنامج يسعى لتمكين القادة الشباب من تنفيذ مبادرات تغييرية تعالج احتياجات المجتمع وتروج للشمولية. المبادرات يمكن أن تتناول قضايا اجتماعية، اقتصادية، أو سياسات عامة طالما أنها تتوافق مع احتياجات المجتمع. يجب أن يتم التنفيذ في إحدى دول الاتحاد من أجل المتوسط.

كيفية التقديم:

يجب تقديم الطلبات عبر النموذج المتاح عبر الإنترنت فقط قبل 21 يوليو 2024، 23:59 بتوقيت وسط أوروبا. يجب أن تتوافق الطلبات مع المعايير الموضحة وتعرض التزامًا بتحقيق التغيير الإيجابي في المجتمع المحلي. يجب أن تكون المبادرة مختصرة في 500 كلمة.

روابط مفيدة:

تقديم الطلب هنا الأسئلة المتكررة

Opportunity Title: Transformative Youth in Action

Target Audience:

Young Transformative Leaders aged 18 to 35, who have the nationality of one of the UFM countries.

Description:

The "Transformative Youth in Action" program aims to empower young leaders to implement transformative initiatives at the community level. The program provides skills training, financial support, and networking opportunities. Applications must be submitted by July 21, 2024.

Details:

The program seeks to empower young leaders to implement transformative initiatives addressing community needs and promoting inclusion. Initiatives can tackle social, economic, or public policy issues, as long as they align with community needs. Implementation should be in one of the UFM countries.

How to Apply:

Applications must be submitted via the available online form only before July 21, 2024, 23:59 CET. Applications should align with the criteria, demonstrating commitment to driving positive change in the local community. The initiative outline should be limited to 500 words.

Useful Links:

Apply here FAQs
Scroll to Top